PERHATIAN! Khas untuk Anda yang ada Masalah Wajah dan Resdung yang serious

Nak tahu cara untuk dapatkan wajah yang Flawless dan Glowing dengan Mudah!

…Mempunyai kulit wajah yang cantik tanpa sebarang Jerawat dan Parut seawal 7 Hari !

Anda mungkin ada masalah ini kan?

Bangun pagi jer hilang mood dengan wajah yang gatal-gatal akibat Jerawat

Rasa tak selesa nak jalani rutin harian dengan wajah yang Berminyak

Terpaksa pakai bedak yang tebal sebab nak tutup Parut Jerawat

Wajah nampak lebih berusia dan gelap akibat Kulit Kusam

Dah cuba macam-macam cara tapi tak berkesan?

Laser Treatment

Buat laser treatment dekat wajah, Dah habis beribu tapi takda hasil

Skin Care

Dah cuba macam-macam skin care, tapi tak serasi dengan Kulit. Bukan kulit makin pulih tapi makin BREAKOUT !

Facial Wajah

Kerap buat Facial kalau stop mesti Muka kembali macam Asal, Koyak Poket kalau selalu Macam ni !

Jaga Pemakanan

Stress hari-hari jaga jer jaga pemakanan tu, punya nak usaha dapat kulit cantik tapi jerawat tetap duk muncul juga

Nak tak kami bantu selesaikan masalah korang?

Memperkenalkan SeaBuckthorn Soap...

Sea Buckthorn ini ternyata mampu untuk ;

Hapus Jerawat & Jeragat

Mengecutkan jerawat dengan pantas lepas ni takda lagi dah gatal-gatal di muka bila bangun pagi, Jerawat pun dah tak berani nak muncul

Memudarkan Parut Jerawat

Membantu memudarkan parut jerawat dan merawat kulit buatkan wajah lebih nampak bersih dan sihat

Melembabkan Kulit Wajah

Wajah akan sentiasa kelihatan Lembab, Glowing dan berseri-seri

Anti-Penuaan

Kulit wajah lebih anjal dan melambatkan proses penuaan dan mengembalikan awet muda

Lebih 100000 ++
Unit Terjual!

Dijamin Halal & Selamat

Telah diuji secara klinikal, selamat digunakan dan berdaftar dengan KKM. 

Dihasilkan dari bahan yang terbukti berkesan

Seabuckthorn

Minyak Zaitun

Minyak Tea Tree

Habbatus Sauda

Feedback pengguna yang dah gunakan Seabuckthorn Soap ini ;

3 langkah penggunaan yang mudah

Step 1

Bersihkan wajah dengan air sebelum guna dan gosok sabun ditangan sehingga hasilkan buih

Step 2

Gosokkan ke muka dengan lembut dan biarkan selama 60 saat untuk pastikan nutient sabun meresap

Step 3

Bilas sehingga bersih dan keringkan wajah dengan tuala yang bersih

Lihat lagi kesan positif yang dialami oleh ramai pengguna Seabuckthorn ini ;

Hampir setiap hari kita menerima testimoni positif daripada setiap orang yang menggunakan produk ini.

RISAU ORDER BARANG TAK SAMPAI?

Kami ada sediakan perkhidmatan barang sampai baru bayar !

Jadi berapa harga Seabuckthorn ini?

Jangan risau, kami nak tawarkan kepada anda dengan harga promosi yang tak masuk akal!

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Hurry Up!

PAKEJ TRIAL

RM180

RM70

PAKEJ FLAWLESS

RM360

RM130

PAKEJ BIDADARI

RM540

RM150

Jaminan Wang Dikembalikan 100%!

Satu pelaburan mampu milik demi kebaikan anda. 100% MONEY BACK GUARANTEE  juga ditawarkan jika tiada perubahan setelah anda menggunakan produk ini. Tertakluk kepada terma & syarat.

Pulangan wang kembali

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kesan produk kami, kami akan pulangkan duit anda!

Penghantaran pantas

Jaringan rakan penghantaran kami akan memastikan anda menerima pesanan anda tepat pada masa yang ditetapkan.

Dijamin puas hati

Dengan ribuan testimoni, kami berani jamin anda akan berpuas hati dengan kesan baik produk kami.

Soalan lazim

Lihat beberapa soalan yang sering diajukan oleh pelanggan tentang (nama produk)

Ya, sangat sesuai kerana Seabuckthorn ini mengandungi bahan-bahan organik yang sesuai untuk semua jenis kulit

Kesannya adalah berbeza untuk setiap individu. Umumnya pengguna akan dapat melihat kesan sepantas 1-2 minggu pertama. Dan untuk kesan yang maksimun, anda amatlah disarankan untuk guna secara konsisten selama 1-2 bulan.

Boleh bertahan 1 – 2 bulan penggunaan tetapi bergantung kepada penggunaan juga.

Seabuckthorn dihasilkan menggunakan bahan semulajadi. Kami juga diiktiraf KKM. Tiada sebarang kesan sampingan direkodkan setakat ini.